ONLINE

Tuesday, November 11, 2014

Mari berlari untuk zoo

hello people! yeah aku masih mengemas sawang kat blog ni...sejak semalam lagi tak siap2...nampak tak betapa banyaknye arachnid dalam ini..

ko tau tak bahawa hidup aku amatlah hambar...dah lama tak buat aktiviti2 menyeronokkan bersama rakan2...cewah...betul weh...dulu masa degree ada lah jugak aku join itu lah ini lah...la ni dah tua2 ni macam dah takde soul sangat nak join pape...setakat join course utk gwa punye study tu adelah...tp itu hmmm...u know...hahahaa

namun!!!
haaaa namun tadi aku dengan penuh yakin telah mendaftarkan diriku sendiri keee
Iskandar Charity Run 2014!! yayyy tepuk tepuk tepuk!!
ah ni pun sebab bestie gwa yg ajak...klo tak, mmg gwa tak tau dah apa ertinya berlari...hahahah

so guys apa kata u guys pun join sekali! boleh kita lari sama2...kihkih...and sesape yg rasa pencinta haiwan tu meh la join sekali...
nak register sila klik link sebelah ni >>>>>Iskandar Charity Run 2014<<<<<

kalau dah register bgtau gwa ok...kite lari beriringan dan kompem la kalah...kahkah...
haaa pasni gwa kene rajin joging utk stamina...sbb gwa daftar utk 10km punye...konfiden gile gwa pilih yg jauh...ntah brape jam nak sampai ke garisan penamat...hahahaha
k bye

No comments: