ONLINE

Friday, January 22, 2016

I can't believe what I just did

Assalamualaikum

Guess whatttt... I just did two teeth extraction today. Like an hour ago. Ok actually bukan aku. Dentist aa yang cabut. Aku tau nganga je. She removed two of my geraham kecil bawah, 1 left and 1 right.

In some braces cases that I've read, the dentist will extract your wisdom teeth. In my case, the dentist decided to do so on my geraham kecil and I have no idea why, I just agreed with her. All I know, both cases will give your remain teeth more space to move.

Well actually, she did explain to me on the other day, but u know, I don't really care. Haha. All I care is everything must be just fine.

Sakit tak? Memang tak sakit la sebab kena bius. I don't know what I'm gonna feel later when the drug stops numbing my mouth. At this moment it is still working. So I feel nothing.

Oh you guys yang nak buat tooth extraction tu, make sure your tummy is stuffed before to do so okay. Sebab gwa rasa tak selesa nak makan sekarang ni dengan kebas2 lagi. Sokay la, sebab gwa memang tengah takdo selera sekarang ni. Stress dude stresssss. Hah what can I say. That's life. Pegi jumpa dentist, cabut gigi ni salah satu cara menangani stress la kiranya. Lulz. Apa kau merepek ni.

Ok sampai di sini saja. Saya akhiri post kali ni dengan membelanja anda salah satu lagu kegemaran saya yang saya cover pada suatu malam hari apa ntah, tak boleh tidur waktu tu (adalah lebih afdal engkau solat taubat ke tahajud ke ketika itu dik non oi). Tajuknya Bimbang by Melly Goeslaw. (Her name makes me imagining a bowl of coleslaw right now. Mmm dapp)